0036-30-902-4115

PORLASZTÓ

Ajánlatkérés Porlasztóra, Alkatrészre

RENDELÉS

 • Kérjen ajánlatot, és rendeljen nálunk! 20% - 40% -os kedvezménnyel!
  Kérem adja meg a teljes nevét
  Nem létező email cím
  Érvénytelen telefonszám
  Érvénytelen típus
  Érvénytelen alvázszám
  Érvénytelen motorszám
  Érvénytelen évjárat
  Érvénytelen darabszám
  Az ajánlatkérés nem minősül rendelésnek, semmiféle kötelezettséggel nem jár.
Értékelés:
(9 szavazat)

Ügyfeleink Rólunk

 • Andràs 2017.12.22 16:41
  A szerelőm eltörte az egyik izzítógyertyát, utána senki sem akarta vállalni. Így találtam rá az interneten erre a cégre, két nap után tudtak fogadni. Az előre kiegyezett árból a végén engedtek kb 20 százalékot. Nagyon köszönöm a segítséget, akinek ilyen problémája van, annak csak ajánlani tudom.

  Bövebben...

   
 • Sós János 2017.03.18 14:56
  Nekem is segítetek 2-napig még én is kimentem a szerelőhöz és ütögettem, de semmi. Aztán megtaláltam ezt az oldal, elég hamar ki is tudtak jönni és kiszedni, pedig már rá is volt hegesztve. 10-tonna erőnél mozdult meg, szóval még lehetett volna 1-2 évig ütögetni, köszönöm a segítséget.

  Bövebben...

   
 • Szalai R 2016.07.10 13:54
  Nagyon tetszik a videótok, látszik, hogy tudjátok mit csináltok. Sajnos én pár hónapja belefutottam egy gányoló, furkáló csapatba, sem szerszám, sem szaktudás. Soha többet nem döntök az ár alapján.

  Bövebben...

   
 • F Kef 2016.06.15 07:12
  Gyors, hibátlan precíz munka! Még az injektor fejet is összerakták, jó lett minden, köszönöm!

  Bövebben...

   
 • Pataki Antal 2016.06.06 12:37
  Rendkívül elégedett vagyok a szervizzel: a felszereltségével, a szaktudásával és a hozzáállásukkal is! A Renault már kb. másfél hónapja állt, a helyi szakszervizben "áztatgatták" a porlasztókat és 1-2 naponta megpróbálták kiszedni őket, de nem sikerült (azért őket is dicséret illeti, hogy törekedtek arra, hogy bele ne törjék őket!). Ekkor vettem a kezembe a dolgokat, és kerestem rá az interneten olyan szakemberekre, akik berohadt porlasztócsúcsok kiszedésére specializálódtak. Így találtam erre a szakszervizre. A kapcsolat felvétele után azonnal, már másnap, szombaton is eljöttek volna (!), de nekem ez nem volt jó, pár napot halasztottunk. A következő kedden a megbeszélt helyen és időben pontosan ott voltak, minden speciális szerszámmal rendelkeztek ahhoz, hogy szakszerűen és roncsolás-mentesen eltávolítsák a nagyon-nagyon berohadt porlasztókat! A tulajdonos mindenben rendkívül segítőkész és együttműködő volt, ezért feltétlenül ajánlom mindenkinek ezt a szervizt!!! Még egyszer köszönöm a segítséget!

  Bövebben...

   
 • Szabolcs 2016.06.01 21:01
  Köszönet a hihetetlen gyors kiszállásért és a precíz munkáért.

  Bövebben...

   
 • István 2016.03.22 12:00
  Köszi srácok a gyors segítséget!

  Bövebben...

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés